Difficoltà: Facile – Tempo: 15 min
Ingredienti per 4 persone:
Preparazione:
Pulite e lavate le acciughe e diliscatele; sbucciate e schiacciate gli spicchi d’aglio; fate sciogliere il burro in un tegamino con l’aglio; unitevi le acciughe e fate cuocere finchè non saranno dorate, insaporite con una presa di pepe e togliete dal fuoco.
Immergete il tartufo nero Tesori del Matese in una terrina contenente acqua tiepida, pulitelo con uno spazzolino e affettatelo.
In un piatto disponete le acciughe a strati insieme alle fettine di tartufo su un letto di canasta, condendo ogni strato con un pò di olio
Servite la preparazione in tavola.
Via Canonica, 99
86027 San Massimo (CB) – Italy
p.iva: 11171651000
tel / fax: 0874 780351
email: info@tesoridelmatese.com
commerciale: sales@tesoridelmatese.com
commerciale Italia/estero: mary@tesoridelmatese.com
accounts: accounts@tesoridelmatese.com
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.